KOCAELİ / KÖRFEZ - Tüpraş 50. Yil Anadolu Lisesi

Nis

20 Nisan 2024 Cumartesi günü okulumuzda genel Veli toplantısı düzenlenecektir.Tüm öğrenci velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Yer:Tüpraş 50.Yıl Anadolu Lisesi

Saat:13:00-15:00

Nis

2.Dönem 1. Ortak Sınavlar Telafi Sınavı programı ilişiktedir.

Ara

1.DÖNEM 2. ORTAK SINAV TARİHLERİ İLİŞİKTEDİR.TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ..

Kas

AŞAĞIDAKİ GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLMEK ÜZERE  02/12/2023 CUMARTESİ GÜNÜ 10:30-12:30 SAATLERİ ARASINDA VELİ TOPLANTISI DÜZENLENECEKTİR.TÜM ÖĞRENCİ VELİLERİNİN KATILIMLARINI BEKLİYORUZ.

TOPLANTI YERİ:ÇOK AMAÇLI SALON VE SINIFLAR

Eyl

Veli görüşme saatlerimiz ilişktedir.Öğrenci velilerimiz,belirlenen saatlerde öğretmenlerimizle, önceden randevu almak koşulu ile ,görüşebilirler.Tüpraşlı olmak ayrıcalıktır.Ayrıcalıkları birlikte yaşamaya devam.

Eyl

2023 Eylül ayı sorumluluk sınav takvimimiz ilişiktedir.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ağu

Okulumuza kayıtları yapılmış olan 9.sınıf öğrencileri ve velilerimize yönelik 07 Eylül 2023 Perşembe günü saat 10 da oryantasyon eğitimi verilecektir.Tüm 9.sınıf öğrenci ve velilerimiz toplantıya davetlidir.Tüpraşlı olmak ayrıcalıktır.Ayrıcalıkları birlikte yaşamaya devam..

Haz

Haziran Dönemi sorumluluk Sınav Tarihleri ve öğrencilerin sorumlu olduğu dersler ilişiktedir.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

2.Dönem 2.Telafi Sınav Takvimimiz ilişiktedir.Tüm Öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

07/05/2023  Pazar Günü saat 11:00 da , okulumuzda , veli toplantısı aşağıdaki gündem maddeleri ile yapılacaktır.. Tüm öğrenci velilerimize ilanen duyurulur.

Ock

Şubat 2023 Sorumluluk Sınav Takvimimiz ilişiktedir.Öğrencilerimize başarılar dileriz.Liste güncellenmiştir.

Ock

Telafi sınavı tarihlerimizi görmek için aşağıdaki linke tıklayınız..

Ara

1.Dönem 2.Ortak Sınav tarihlerimiz ilişiktedir.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem Ortak Sınav ve Telafi Sınavları takvimi için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ekm

Okulumuz Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda 21 EKİM 2022 Cuma günü saat  14.30' da, yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise  28 EKİM 2022 Cuma günü aynı saatte  okulumuzda yapılacaktır. Tüm velilerimizi ve öğretmenlerimizi toplantıya bekler, sağlık ve esenlikler dileriz.